KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK

A MITEM-előadásokat követően találkozhatnak a produkciók alkotóival, mely által mélyebb bepillantást nyerhetnek egy-egy előadás születésébe, és egyúttal lehetőség adódik, hogy megoszthassuk egymással és az alkotókkal a gondolatainkat, élményeinket, valamint föltegyük a látottakkal kapcsolatos kérdéseinket.

 

Biztosítsa helyét a 2024-es MITEM előadásaira - vásároljon MITEM bérletet! 

Műsorarchívum 2017

Április 19. szerda, 11 óra, Panoráma Terem

MESTERKURZUS EUGENIO BARBÁVAL ÉS JULIA VARLEY-AL

Eugenio Barba korunk egyik legjelentősebb színházi újítója, rendezője. Mesterkurzusa a színházi alkotófolyamat általa kidolgozott módszereiről szól, számos tanulságos és elgondolkodtató részlettel. Barba gyakorlati színházcsináló, de színházelméletben is alig találunk nála tájékozottabb művészt. A lebilincselő és olaszosan temperamentumos előadó „magyar hangja” Regős János lesz, akinek alkalma volt többször és több helyen tolmácsként, beszélgetőtársként a közelében lenni. A mesterkurzus színész demonstrálója a társulat egyik legrégebbi tagja, Julia Varley lesz, aki a hangképzés és a gesztus-sűrítés mestere, több szóló előadás társalkotója, és a legendás, gyerekkoponya fejű Mr. Peanut maszk viselője az Odin előadásaiban.

 

2017.04.19. - Gobbi Hilda Színpad
I. rész 11-13h, 
2. rész 14:30-16:30

 

Előzetes regisztráció: szervezes@nemzetiszinhaz.hu

(2017. március 11.)


Oldal tetejére

Baskír Köztársaság, Belgium, Bulgária, Georgia, Görögország, Izrael, Luxemburg, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia, Törökország